10 år med Mellannorrlands Hospice - det skall vi fira

Hösten 2017, mera exakt den 3 september, är det 10 år sedan Mellannorrlands Hospice öppnade sina portar och tog emot den första gästen. Nästan 4 veckor senare, den 27 september 2007, invigdes Hospice officiellt genom Hennes Majestät Drottning Silvia.

Sedan dess har Mellannorrlands Hospice utvecklats till en välfungerande och mycket efterfrågad verksamhet med hög kvalitet.

Detta 10-åriga jubileum vill vi fira med tacksamhet och på ett värdigt sätt.
Vi kommer att ha 3 separata arrangemang:

1. Lördag den 23 september bjuder vi in allmänheten och alla intresserade människor till ett öppet hus på Kulturmagasinet. Mellan kl 11 och 16 finns vi - personal och volontärer - där för att informera Dig om Mellanorrlands Hospice och de 10 åren som har gått, svara på Dina frågor, visa ett bildspel, ha korta anföranden varje heltimme, och lansera en jubileumsskrift fullspäckat med berättelser, faktauppgifter och bilder. Av hänsyn till våra gäster och deras närstående kan vi tyvärr inte bjuda in allmänheten på öppet hus på själva Hospice, varför vi har bokat Kulturmagasinet för detta evenmang. Ladda ner affischen/annonsen för detta evenemang här.

2. Fredag den 29 september på eftermiddagen kommer vi att bjuda in representanter för våra uppdragsgivare från Landsting och länets kommuner samt några andra personer som har varit och är betydande för tillblivelsen av Mellannorrlands Hospice och dess fortsatta verksamhet, för information om de 10 åren som har gått, genom en officiell ceremoni.

3. Fredag den 6 oktober på kvällen skall vi i personalgruppen fira vårt jubileum med en fest för personalgruppen.