Jubileumskriften - så skaffar Du ett eget exemplar

Till vårt 10-års jubileum av Mellanorrlands Hospice har vi lanserat en jubileumskrift. Den är fullspäckat med berättelser, faktauppgifter och bilder. Vi säljer skriften för (minst) 100 kronor - pengarna går till Insamlingsstiftelsen Mellannorrlands Hospice.

Är Du intresserad av att skaffa Dig ett eget exemplar av denna skrift, finns det 3 sätt:

1. Du kan gärna swisha beloppet (minst) 100 kronor till Insamlingsstiftelsen Mellannorrlands Hospice, Swish-nummer 123 9006578. Ange då namn och adress dit vi kan skicka skriften.
  2. Du kan också maila till ekonomi@hospice.nu och be att få skickat ett exemplar tillsammans med en faktura. Ange då namn och adress och det önskade beloppet som Du vill ha fakturerat.
  3. Du kan också komma förbi på Hospice själv och köpa ett exemplar. Kontakta då gärna någon i personalen.