Vad skall jag säga? En ny hel dag 10 oktober 2014

En ny hel dag med palliativ vård den 10 oktober 2014

Fredagen den 10 oktober anordnar vi en ny hel dag med palliativ vård. Tema för dagen är

"Vad skall jag säga?"

IMG_1814

Kom och lär Dig att samtala i dödens närhet. En workshop med Mellannorrlands Hospice, Mittuniversitetet och skådespelare. Ladda ned affischen med inbjudan och information här.

Mellannorrlands Hospice Utbildning AB arrangerar varje höst en utbildningsdag i samarbete med Mittuniversitetet och alltid nära World Hospice and Palliative Care Day. Vi vänder oss till alla palliativt intresserade (sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, vårdbiträden, paramedicinare m fl). I år handlar det om att samtala i dödens närhet. Alltid när vi har utbildningar, får vi frågan ”Vad skall jag säga?”. Nu försöker vi att ge lite verktyg till det, och tar några skådespelare till hjälp som ”dramatiserar” några typiska palliativa scener, och sedan pratar vi omkring dessa scener.

• Medverkande: Gisela Nilsson, Marie-Thérèse Sarrazin och Stefan Åkerman (skådespelare), samt arrangörerna Kenneth Asplund, Matthias Brian, Birgitta Holm, Ingrid Lund-Bouvin och Åsa Tjernell
  • Tid: Fredag den 10 oktober 2014, kl 9 - 16, registrering från kl 8.30
  • Plats: Fälldinsalen, Mittuniversitetet, Campus Sundsvall, Holmgatan 10
  • Kostnad: 800 kr exkl moms, men inklusive lunch och fika
  • Anmälan: endast via mail till ekonomi@hospice.nu
    Ange namn, yrke, arbetsplats, faktureringsadress med referensnummer alt kostnadsställe samt ev kostönskemål. Avgiften faktureras efter anmälan.
    Anmälan är bindande, och kursavgiften kan inte återbetalas, men platsen kan överlämnas till annan deltagare.

Välkommen med Din anmälan!

För arrangörerna
Matthias Brian