En miljon kronor från Aina Nordström!

Aina Nordström, som är volontär på Mellannorrlands Hospice sedan starten av verksamheten, har donerat en hel miljon kronor till Insamlingsstiftelsen Mellannorrlands Hospice. Det är helt fantastiskt, och vi är Aina oändligt tacksamma. Som alla gåvor vi får, är de välbehövliga för att kunna bevara guldkanten för våra gäster och deras närstående, men också för att kunna upprätthålla personalens kompetens. 

Aina har sagt, att hon gärna vill, att hennes gåva kan användas för konkreta ändamål, men har inte närmare bestämt några ändamål. Mellannorrlands Hospice har nu i år funnits i 10 år, och även om husets kvalité är mycket bra, blir det ju förslitningar både på huset och även på inredningen. Det finns alltid något som behövs och som inte täcks av inkomsterna som vi får för vården av våra gäster genom vårdavtalet med Lanstinget och kommunerna. 

Ännu en gång: tusen tack, Aina Nordström. Din gåva är ovärderlig! Och tack inte minst också för Dina insatser som volontär, liksom vi tackar också alla våra volontärer!

 

Aktuellt

 
 
 
Copyright © 2021
Mellannorrlands Hospice
Växthusstigen 7
852 40 Sundsvall
T: 060-531 10 50
E: info@hospice.se