Har Du skyddsmasker hemma?

Vi vill vara beredda på corona-smittan och behöver därför skyddsmasker för att skydda våra gäster men också personalen. Som Du vet är skyddsmasker en stor bristvara, även för oss trots att vi har beställt. Kan Du titta i Dina förråd om det ligger några andningsskydd som Du ev kunde avvara och donera till oss på Hospice?

Typer av andningsskydd som vi behöver:

• FFP2 eller FFP3. Det står på kartongen eller på masken och det är sådana man kan använda vid lite större renoveringar.
  • Vi är även i behov av "vanliga" vattenavstötande munskydd (även kallade kirurgmunskydd). De är oftast blå men det finns andra färger. Sorten är typ II och typ IIR.

Om Du har sådana masker och kan undvara dem och kan tänka Dig att donera dem till oss på Hosppice, är vi tacksamma om Du kan kontakta oss på telefon 060-5311050, så kan vi ordna med ett arrangemang att ta emot dem.

Vi tackar redan nu för alla skyddsmasker som Du vill och kan donera till oss! Det är ett viktigt led i att värna om våra gäster som befinner sig i ett mycket utsatt läge redan utan corona-smitta.