Läkarvikariat på Mellannorrlands Hospice AB

Vill Du få nya erfarenheter och kunskaper i Din läkarkarriär?
Söker Du efter en personlig utveckling som läkare?
Vill du få ett avbrott från Ditt ordinarie jobb?

Då är ett läkarvikariat på Mellannorrlands Hospice AB något för Dig!

Vår ST-läkare i palliativ medicin kommer att randa sig på andra ställen under sin utbildning till palliativ läkarspecialist och då behöver vi vikarierande läkare. Du kommer att jobba tillsammans med kompetenta sjuksköterskor och undersköterskor i ett etablerat och trevligt team. Du kommer också att ha tillgång till handledning av en erfaren specialist i palliativ medicin, Matthias Brian, under en dag i veckan. Övrig tid finns möjlighet för telefonkonsultation. Arbetet ger Dig en stor möjlighet till personlig utveckling samt nya värdefulla medicinska kunskaper. Jour/beredskap ingår i arbetet, men delas mellan Dig och 8-9 kollegor som ingår i en jourläkar-pool.

Vikariatet börjar från och med september 2017 och sträcker sig 1½ år framåt. Det kan delas upp mellan flera läkare, dock helst inte i kortare perioder än 6 månader i taget. Kontinuitet är viktigt för våra gäster men även för Dig.

Mellannorrlands Hospice AB firar i år sitt 10-åriga jubileum och har utvecklats till en väl etablerad verksamhet med en hög beläggningsgrad. Vi har byggt upp ett mycket gott rykte. Vården kännetecknas av en öppen och lugn anda, i en tilltalande miljö, och beaktar fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Mera info om Mellannorrlands Hospice finns på www.hospice.se

Låter detta intressant, vill vi gärna att Du hör av Dig så snart som möjligt till vår
verksamhetschef Åsa Pellikka 073-274 63 21, eller via mail

Om Du har frågor kring arbetet mm kan Du gärna höra av Dig till:
Matthias Brian spec.läk palliativ medicin 070-362 70 19, eller via mail eller till 
Linda Eriksson spec.läkare allmänmedicin, ST-läkare palliativ medicin 060-531 10 55, eller via mail

Här kan Du ladda ner hela annonsen

 

Aktuellt

 
 
 
Copyright © 2021
Mellannorrlands Hospice
Växthusstigen 7
852 40 Sundsvall
T: 060-531 10 50
E: info@hospice.se