Vi söker Leg sjuksköterskor för vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning

 

Mellannorrlands Hospice är ett nonprofit-företag helägt av den ideella Insamlingsstiftelsen Mellannorrlands Hospice. I en vacker miljö vid friluftsområdet Sidsjön i Sundsvall vårdar vi upp till 14 gäster med behov av specialiserad palliativ vård. Vi är ca 30 anställda och ett 20-tal volontärer.

Vi söker leg sjuksköterskor för långtidsvikariat med möjlighet till tillsvidareanställning. Även kortare anställningar är av intresse. Erfarenhet av palliativ vård är meriterande, men vi söker framför allt dig som känner dig trygg i din yrkesroll, kan möta människor i kris, kan hantera svåra samtal och har ett inre lugn.  Som sjuksköterska är du en viktig del i teamet och delaktig i det nära omvårdnadsarbetet. På Mellannorrlands Hospice får du möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll tillsammans med trevliga och kunniga kollegor, som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

 

Mer information om hospice finner du på www.hospice.se samt lämnas av Åsa Pellikka, verksamhetschef, tel: 073-274 63 21.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan inkl CV till asa.pellikka@hospice.se alt. Mellannorrlands Hospice AB, Att: Åsa Pellikka, Växthusstigen 7, 852 40 Sundsvall. Märk e-brev/kuvert ”SSK1909”. Ansökningarna behandlas löpande.

 

-

 

Aktuellt

 
 
 
Copyright © 2021
Mellannorrlands Hospice
Växthusstigen 7
852 40 Sundsvall
T: 060-531 10 50
E: info@hospice.se