Linda Morin Ahrås blir vår nya verksamhetschef

Linda Morin Ahrås har utsetts till ny verksamhetschef för Mellannorrlands Hospice.

Hon tillträder tjänsten den 1 april 2022. Linda Morin Ahrås efterträder Åsa Pellikka som på ett mycket förtjänstfullt sätt varit hospices verksamhetschef under åtta år. Linda är för närvarande enhetschef inom Sundsvalls Kommun med verksamhetsansvar för Alnösol äldreboende.

"Det är en stor glädje att få välkomna Linda som ny verksamhetschef för hospice. Hon har en gedigen erfarenhet som chef/ledare samt från vård och omsorg. I kombination med ett stort intresse för palliativ vård kommer Linda bli en positiv och samlande kraft för att vidareutveckla ett redan välskött hospice", säger Eva Sjöblom.

Ev. frågor besvaras av Eva Sjöblom, styrelseordförande Mellannorrlands Hospice AB,

Uppdat 20220110/MB