Mellannorrlands Hospice söker verksamhetschef

Som verksamhetschef för Mellannorrlands Hospice har du det samlade ledningsansvaret för verksamheten. Din uppgift är att leda och vidareutveckla verksamheten. Du har personal-, budget- och verksamhetsansvar och rapporterar till styrelsen.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en adekvat akademisk examen. Du har arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvård och flerårig chefserfarenhet med ett dokumenterat gott resultat. Som ledare är du tydlig och kan skapa engagemang och delaktighet. Du är en god kommunikatör och som person är du trygg, strukturerad och utvecklingsorienterad. Erfarenhet från palliativ vård är meriterande.

Tjänstgöringsgrad: 100 %. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde under våren 2022 enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan inkl CV, märkt ”Verksamhetschef”, senast den 22 november till styrelsens ordförande Eva Sjöblom, Slipgatan 28, 856 34 Sundsvall / eva@sjoblomledarskap.se

Frågor besvaras av Eva Sjöblom, 070-575 24 42

Här kan Du ladda ner hela annonsen

Uppdaterad 2021-10-19 13:05:09